Garantipolitikk

Ratio 5 års garanti

Vi er stolte av å kunne tilby denne (begrensede) garantien for Ratio Six og Ratio Eight kaffetraktere.

HVA DEKKES AV GARANTIEN?

Ratio LLC garanterer Ratio Eight- og Six-kaffemaskiner i 5 år, fra den opprinnelige kjøpsdatoen, mot material- og produksjonsfeil. Hvis din Ratio Eight- eller Six-kaffemaskin i løpet av denne perioden viser seg å være defekt etter vår inspeksjon, vil vi reparere eller erstatte kaffemaskinen. Dette er de eksklusive og eneste rettsmidler som er tilgjengelige i henhold til denne garantien.

GARANTIEN DEKKER IKKE

Vår garanti gjelder ikke for produktfeil som skyldes:
– Mineralavleiringer i tank og rør (på grunn av manglende “avkalking”)
– Bruk av feil eller uregulert elektrisk spenning eller strømforsyning
– misbruk eller feilaktig bruk (inkludert utilsiktet skade på enheten eller glassdelene)
– Feilaktig utført vedlikehold eller reparasjoner
– Normal slitasje og elde
– Profesjonell bruk

HVORDAN DU FÅR GARANTISERVICE

Hvis kaffemaskinen din trenger garantiservice, kan du kontakte oss på info@ratiocoffee.se eller ved å fylle ut garantiskjemaet vårt. Garantiskjemaet finner du under Garanti og service på nettstedet vårt. Du må blant annet oppgi serienummeret på kaffemaskinen og kjøpsbevis for å fastslå salgsdatoen. Hvis du ikke kan fremlegge kjøpsbevis, starter garantiperioden på 5 år fra datoen for det første salget av kaffemaskinen i våre registre.

Ikke send kaffemaskinen til oss uten returtillatelse. Du er ansvarlig for fraktkostnadene for å returnere kaffemaskinen til oss. Returnerte kaffemaskiner må sendes i forsvarlig emballasje og med forsikring mot tap eller skade, da vi ikke er ansvarlige for produkter som går tapt eller blir skadet under transport. Vi hjelper deg gjerne med en fraktetikett, bare spør oss.

Når vi mottar kaffemaskinen din, vil vi reparere eller bytte ut kaffemaskinen din basert på vår vurdering, hvis vi fastslår at enheten dekkes av garantien. Hvis vi fastslår at enheten din kun trenger rengjøring, eller at den må repareres på grunn av noen av de ekskluderte betingelsene ovenfor, vil vi kontakte deg og tilby å utføre service på enheten din til en fast pris, eller returnere enheten uten reparasjon.

Utskiftede eller reparerte enheter dekkes av den samme 5-års garantiperioden tilbake til kjøpsdatoen for det opprinnelige produktet.