Om Ratio Coffee

Ratio kaffetraktere er designet i Portland, Oregon, USA. Selskapet ble grunnlagt i 2012 av Mark Hellweg med mål om å lage verdens beste kaffetraktere.

Det finnes nok av produkter i verden som knapt er “gode nok” eller varer “lenge nok” for mindre penger. Vi mener at de fleste produkter ikke er gode nok når man ser på det store bildet: den totale eiertiden. Derfor ønsket vi å designe en maskin for kaffekonsumenter med høyere krav. De som vil ha alt: nyansert smak, enkel brygging, skjenkepresisjon, enkelhet og lang holdbarhet.

Det første produktet på markedet var Ratio Eight, etterfulgt av Ratio Six noen år senere.

Ratio ble til på bakgrunn av et enkelt spørsmål:

I en tid med super premium espressomaskiner, hvorfor har ikke de vanlige kaffetrakterne utviklet seg mer?

Se videoen om Ratio Coffee

Vårt team av erfarne designere og produsenter sørger for at hver eneste del er laget med omhu og sans for detaljer. Selvfølgelig brukes bare de beste materialene.

Når det gjaldt valg av kaffeløsning til hjemmet, måtte kaffeentusiaster lenge velge enten en kompleks bryggemetode (kvalitet fremfor enkelhet) eller en altfor forenklet metode (bekvemmelighet fremfor kvalitet). Og ingen av dem var spesielt vakre.

Dette var bakgrunnen for at Ratio ble startet i 2012: å skape en løsning som kombinerte skjønnhet, enkelhet og kvalitet i én og samme opplevelse. Vi ville ikke at man skulle tro at man måtte ofre det ene for det andre.

For god kaffe, hver dag!
Mark Hellweg
Grunnlegger